Når alle dele af dig er med og samskaber, er du den mest powerfulde & berigende skabning i kosmos.

 

På 5 dybe & intense dage, kaldes de dele af dig, der ikke er med, ind til samskabelse.

 

Så du kan sætte himmel & jord i bevægelse i dit liv & virke, med en effortless kraft, som altid har været din..

 

Leap Of Your Life.

 

12-17 september 2023 i Lagos, Algarve.

Facilitatorer: Simon Skipper & Havanna Luma.

 

Når det indre maskuline og feminine balanceres og forenes - når alt dét du fordømmer i dig selv har fået en stemme, fået plads og accept - så genopstår du som ren skaberkraft i dit liv og dit virke.

Du er det allerede; en kraftfuld skaber - men samtidig er du bevidst om de steder, du fortsat mærker begrænsninger. De steder du mangler forståelse og nøgler. Du ved, at tiden lige nu inviterer til overgivelse på en måde, hvor du ikke behøver at forstå. Hvor du blot kan give slip.

Du ved, at efteråret kan blive The Leap Of Your Life.

Velkommen til et retreat der forener det indre, energetiske arbejde med praktisk udfoldelse af kvantespringsbevidsthed, så du kommer forandret hjem - og alligevel er mere dig selv, mere din egen force of nature, end nogensinde før..

Når et kvantespring åbnes indefra, bliver det effortless, flydende og evigt..

 

Den æra er forbi, hvor vi henter vores forståelse udefra. Og den æra hvor vi henter forståelse "oppefra", er ligeledes ved at rinde ud. I stedet åbnes en stærk mulighed for at hente forståelse indefra. At møde, forstå og stole på de uendelige dybder af vores egen visdom. Og derigennem åbne til ny kapacitet for øjeblikkelig frisættelse og indtagelse af din skaberkraft, samt forståelsen af hvor kraftfuld du i virkeligheden er.

Leap Of Your Life tager udgangspunkt i netop dette arbejde. At åbne til kvantespringsenergien indefra. 

På dine præmisser. På din måde. Med din egen særlige kraft. Så du hele tiden har hele dig selv med, selvom du på fire dage sprænger rammerne for hvad der har været menneskeligt muligt. 

Vi samskaber muligheden. Og skaber transformation og bevægelighed i de rigide indre dele igennem en powerfuld cocktail af Algarves vilde energi og natur, igennem kroppen og sanserne, igennem gruppearbejde, eget arbejde, sjov og latter, 1-1 sessioner, energi og håndgribelig praksis, og frem for alt NYDELSE. 

Hvorfor "Leap Of Your Life"?

 

Vi ser og mærker et behov for undervisning, der kobler det energetiske arbejde med lavpraktiske forståelser og synlige resultater. En undervisning der inkluderer det balancerede feminine og maskuline, det indre og det ydre, det modne og ansvarlige, uden at negligere det ubalancerede og umodne, samt dets behov for rum til at modnes.

Vi befinder os nu et sted i menneskelig udvikling, hvor alle de mange brikker vi har samlet igennem erfaringer og indre vækst, kan sammensmeltes til helhedsoplevelse, power og bevidsthed i helt nye højder, dybder og bredder.

Med Leap Of Your Life holder vi rum for at skabe denne sammensmeltning.

Havanna & Simon

 

 

 

Program

Her følger det overordnede program for dagene. 

Tirsdag d. 12/9

 • Eftermiddag/aften: Ankomst og velkomstmiddag.

Onsdag d. 13/9

 • Formiddag: Frygtforløsning via energetisk dræn. Alle indre reservoirer af gammel frygt som er klar til slip, forløses stille og balanceret igennem dette dræn.
 • Eftermiddag: Ekskursion - Helt nye højder. Når frygten forløses, løftes din evne til at kunne navigere uden begrænsninger betydeligt.

Torsdag d. 14/9

 • Formiddag: 1-1 sessioner med Havanna eller Simon, samt egne opgaver og processer.
 • Eftermiddag: Frisættelse af frygten for fordømmelse, udskamning og for at fejle, på en kreativ og latterfyldt måde. 
 • Aften: Kakaoceremoni + guidet dødsproces. Der skabes plads til dén du er, når du er alt dét, du er her for at være.

Fredag d. 15/9

 • Formiddag: Guidet genopstandelsesproces. (Gen)opdagelse af alt dét du er.
 • Eftermiddag: 1-1 sessioner med Havanna eller Simon, samt egne opgaver og processer.

Lørdag d. 16/9 

 • Ekskursion: Heldags photoshoot med Simon + professionel makeupartist på fantastiske lokationer. Her fanges essensen af din nyfundne power, så du og din energi bliver tydelig som aldrig før i dit virke.
 • Afskedsmiddag.

Søndag d. 17/9

 • Hjemrejse.

6 gratis optaktsundervisninger, åbne for alle

31/5 kl. 19.00: Åndedræt og tapping: To magiske værktøjer til transformation. 

Live-session med Simon Skipper.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

12/6 kl. 19.00: Åbning af potentialeenergien i dig og dit virke. 

Live-session med Havanna Luma.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

27/6 kl. 19.00: Mød dit fremtidige selv. 

Live-session med Simon Skipper.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

7/8 kl. 19.00: Den "smarte" naivitet. 

Live-session med Havanna Luma.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

14/8 kl. 19.00: Psykologien bag succes. 

Live-session med Simon Skipper.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

21/8 kl. 19.00: Energetisk CEO i dit virke - lad flow arbejde for dig. 

Live-session med Havanna Luma.

Se replay her.

Læs beskrivelsen af sessionen her.

Hvad er inkluderet?

 • 2 x 1 times forberedende og energetisk udvidende onlineundervisning med Havanna Luma d. 5 og 7/9 
 • Leap Of Your Life retreat 12-17 september, med ankomst og velkomstmiddag d. 12

 • 5 dages kvantesprings-program med veksling imellem fælles arbejde, gruppearbejde, individuelt arbejde, 1-1 sessioner og aktiviteter udenfor huset

 • Lækkert ophold i dobbeltværelse i den luksuriøse villa Paraiso ved Lagos, Algarve. 
 • Alle måltider fra om aftenen d. 12. til morgenmad før hjemrejse d. 17
 • 1 x personlig session med Simon Skipper, samt 1 x personlig session med Havanna Luma undervejs på retreatet

 • Personlig photoshoot i magiske Algarve med Simon Skipper, inkl professionel makeup artist

 • Efterredigering af dine billeder, som fremsendes når de er færdige, efter hjemkomst

 • Afskedsmiddag på restaurant lørdag aften (ekskl. drikkevarer)

 • Al transport under retreatet, ekskl. ankomst og afgang

 • 1 1/2 times ugentlig opfølgningsundervisning med Simon og Havanna de første 4 uger efter hjemkomst for at støtte og fastholde integrationen (afholdes tirsdage)

 

Ikke inkluderet:

 • Fly t/r

 • Transport fra lufthavnen til retreat-stedet t/r (vi kan være behjælpelige med at arrangere transport)

 • Tøj til dit photoshoot - det anbefales at medbringe 2-3 sæt du vil anvende, hjemmefra. Alternativt er det muligt at shoppe i Lagos i dagene før photoshoot

 • Drikkevarer til afskedsmiddagen lørdag aften
 

Hør Kathrine fortælle om hendes fornemmelser for Leap Of Your Life, og hvorfor hun har tilmeldt sig.

Økonomi & tilmelding:

 

Pris: DKK 24.000,- med fuld betaling (klik her) eller 3 månedlige betalinger á DKK 8.000,-. (klik her)

 

Er "Leap Of Your Life" til dig?

Den bedste måde at vide det på, er ved at mærke ind i de energier der er lagt ind i teksten. Vi har lagt energien for potentialet og de energetiske muligheder ind, så du kan mærke dem rent, fri for beskrivelser og menneskelige hæmninger. Du kan også spørge "Hvad vil det give mig at deltage?" og mærke efter hvad der åbner sig af sig selv indeni. Hvis energien og svarene resonerer til fulde med dig, er du hjerteligt velkommen på retreatet.

Note: Det er normalt at mærke frygt-energier når vi påtænker et step-up i vores liv og virke. Stammer tvivlen fra en frygt-energi, er det ikke en ægte tvivl, men derimod blot en frygt.

Sæt med intentionen frygten kærligt til side et øjeblik, mens du mærker efter (husk at tage den i hånden igen når du er færdig), så du kan mærke dit rene svar.

Book en samtale

Har du yderligere spørgsmål, behov for hjælp til afklaring eller til at kigge ind i hvad Leap Of Your Life vil give lige netop DIG, så kan du booke tid til en 30-minutters afklarende samtale her. 

Der er ingen forventninger eller pres i forbindelse med samtalen - det er vigtigt, at du kun kommer med, hvis det er det helt rigtige, næste skridt for dig.

Hør Anusha fortælle hvad Leap Of Your Life kommer til at betyde for hende, og hvorfor hun har tilmeldt sig.

 

Om Simon & Havanna,
undervisere & facilitatorer

 

Simon Skipper 

er en prisvindende Soul Photographer. Eventyrer. Skater. Musiker. Uddannet fotojournalist og certificeret coach og terapeut (psyko-/tankefeltterapi).

Jeg er her på jorden for at guide dig fri af prægning og programmering, som ikke er dit. For at hjælpe dig hjem til dit autentiske selv og støtte dig i at skinne din power og dit lys klart og stærkt ud i verden til dem, som har brug for dig og dine gaver.

Min rejse startede som 19-årig efter et giftigt parforhold, hvor jeg mistede mig selv helt og aldeles, samtidig med at mine forældre blev skilt, min mor blev indlagt med angst, og jeg havde rodet mig ud i at være småkriminel.

Noget dybt i mit indre vågnede i min krise og insisterede på, at jeg skulle finde hjem til mig selv og tilbage på sporet. Jeg tog på biblioteket og lånte alt om spiritualitet og selvudvikling, jeg kunne få fingrene i.

Kort efter tog jeg på jordomrejse og forelskede mig i fotografiet som et værktøj til at åbne døre, fastholde magiske øjeblikke og invitere på eventyr. Fjernt ud i verden og dybt ind i mennesket. Den rejse førte mig til at blive selvstændig fotojournalist med fokus på fortællinger, der heler, frisætter og forbinder os.

Sideløbende har jeg altid været i dyb personlig udvikling med coaching, terapi, plantemedicin og retreats i hele verden, og jeg har delt mine budskaber i podcasts, artikler, udstillinger, bøger med mere. Ét af mine fokusområder er at udforske det modne, integrerede maskuline og repræsentere den nye tids bevidste mand.

Efter jeg selv blev coach- og terapeutuddannet i 2017, har mit hjerte kaldt mig til at bringe mine formidlingsevner mod det terapeutiske og spirituelle. Til at hjælpe andre, der mærker et større potentiale indeni med at se, spejle, udfolde og integrere netop dette potentiale. Det er netop mit livsformål, som fylder mit liv med glæde og mening.

Det vil være mig en ære at følge, støtte og dokumentere din rejse, som du træder dybere ind i din autentiske power, møder og udfolder dit nye selv.

Havanna Luma

er Potential & Growth Mentor. Eventyrer. Underviser i energi og bevidsthed, samt energetisk business. 

En stærk passion baner vejen for mit bidrag til udvikling af den menneskelige bevidsthed på de energetiske såvel som de menneskelige planer, med særligt fokus på at balancere og udvide vores individuelle potentialer. 

Min egen rejse startede da jeg som 16-årig begyndte at søge svar og løsninger på den enorme smerte, jeg altid havde båret rundt på i mit indre. En smerte jeg hverken kunne eller ville leve med.

Jeg ledte først i psykologiens verden, dernæst i psykoterapien, traumeterapien, indtil jeg til sidst fandt hvad jeg søgte ved at kombinere det hele med en energetisk forståelse og tilgang i det helstøbte, indre arbejde.

Den viden og forløsning jeg i dag formidler, er frugterne og erfaringen af mere end 25 års intensivt indre arbejde + seks års dybdegående energetisk arbejde med flere tusinde klienter samt kursister på forløb og workshops.

At være opdagelsesrejsende ind i nye energetiske muligheder og forståelser, og igennem individuelle og kollektive dybdejusteringer at bidrage til transformation ind i kærlighed, power og potentiale for så mange mennesker som muligt, er min personlige drivkraft.

Det er præcis dét der er mit sjælskald, og som fylder mit virke med en følelse af formål og overflod.

Og det vil være en ære at holde et kærligt rum for dig, så du kan udfolde alt dét storslåede og vidunderlige du er skabt til, på din måde.