Leader of Tomorrow 

Start 13. oktober 2023
Indledende undervisning fra september.

 

 

Den mest fantastiske tid i menneskets
historie, udspiller sig nu.

Du er her for at udleve det. Og for at skabe morgendagen.

 

Du er fuldstændig unik. Din vision, dine evner, drømme og potentiale - den måde du kan røre, inspirere og påvirke verden på - det er en powerful gave, som kun du kan give.

Tiden er kommet til at sætte det fri. Til at udfolde dit grænseløse potentiale og inspirere til powerful og smuk transformation i verden, såvel som i dit eget liv.

De drømme, der bringer din sjæl til live, er skabt til dig.

Og du fortjener det. Intet mindre.

Velkommen til en meget unik uddannelsesoplevelse.

Energetic Leader Academy (ELA) er særlig på dén måde, at du støttes i din vækst og udfoldelsen af dit potentiale. Og dét i dén form, der passer præcis til dig og dit kald. Undervisningen er designet til at udvide hele din forståelse af dig selv, og til at bringe enkelthed og klarhed ind i hvert eneste aspekt af dit liv.

Igennem ELA inviteres du til at udforske, forstå og tage lederskab over hvert eneste aspekt af dit liv og din business – energetisk, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Når dette sker, vækkes det dybe autentiske lederskab i dig, og din positive indflydelse i verden vil kunne vokse ubegrænset. 

Og det bedste af det hele? Du tager ud på denne online-rejse ind i powerful og inspirerende lederskab sammen med en fantastisk gruppe af mennesker, der deler de samme drømme og planer om at gøre en forskel på de større planer. Og så får du oven i købet en invitation til at møde mig i smukke og energi-rige Algarve til fysisk liveundervisning, tre gange i løbet af vores tid sammen.

Hvad er en "Energetisk Leder"?

Du ved at du allerede er på vej i dit energetiske lederskab, når ønsket om at gå forrest stammer fra et dybt rodfæstet ønske om at tjene verden og menneskeheden bedst muligt.

Et ønske om at lede ved at være et balanceret, inspirerende og autentisk eksempel, fremfor at diktere en retning for andre. At bære alle dele af dit liv med ynde, empati, taknemmelighed, begejstring, ydmyghed og åbenhed vil - igennem eksemplets power - inspirere verden til at gøre det samme.

Du vil ganske enkelt blive magnetisk for de rigtige mennesker i dit liv – såvel klienter, som partnere, forbindelser etc. At drive din virksomhed succesfuldt, at skabe balanceret og sund vækst, og at lede og leve dit liv, vil blive en ny, tilfredsstillende oplevelse af udvidelse og lethed.

Som et fuldt forbundet og powerfuldt væsen - når du leder alle aspekter af dit liv med passion, lethed, overflod og autenticitet - så bliver du "skabelonen" der viser andre vejen til deres egen autentiske version. En energetisk leder hjælper dermed andre, ikke ved at lede dem, men ved at guide, inspirere og vise dem hvordan de leder sig selv.

Hvorfor ELA?

De ændringer der sker på globalt plan, bliver ikke mindre i de kommende år. Vi er i sandhed trådt ind i en ny tid, en ny æra i menneskets historie.  Flere og flere mennesker sætter spørgsmålstegn ved deres liv og måde at leve på, med god grund. 

I de kommende år, vil udvidelsen af bevidsthed fortsat øges, og det kalder på en ny type ledere, der kan vise vejen til et inspireret, succesfuldt og balanceret liv og verden. Hvis dette er dig, har du sandsynligvis i en længere periode følt et stærkt, indre kald imod noget større, og mærker det på nuværende tidspunkt på en måde, som ikke længere kan ignoreres.

Energetic Leader Academy har til formål at inspirere og udfolde en ny generation af ledere, der bidrager til positiv forandring i verden igennem energi, inspiration og et stærkt eksempel, hvilket muliggør at de bliver ledende i deres egne unikke arbejdsfelter og brancher. 

 

Tidligere studerende taler om ELA

I marts blev de første energetiske ledere færdiguddannede. Her deler et par af dem deres oplevelser og indsigter i forbindelse med rejsen. 

"Ind imellem er du så heldig at opleve alt falde på plads og at alle brikker pludselig bare passer. Det er præcis dét jeg har følt og oplevet igennem ELA.

Havanna er altid hjertelig og nærværende i sin undervisning. Og hendes evner og færdigheder er unikke. Hendes kanaliserede undervisninger og healing opererer i både mental, følelsesmæssig og energetisk bevidsthed og skaber en fuldstændig afgørende forening af de forskellige planer.

Samtidig er hun i stand til at gøre hendes undervisning meget praktisk orienteret. Det har gjort det muligt for mig, i endnu højere grad at frisætte, forstå og opleve mit eget potentiale, og at sætte det i spil i min egen profession og i min hverdag. For mig har ELA været en livsændrende oplevelse og udgangspunktet for noget større, end jeg nogensinde havde kunnet forestille mig da jeg tilmeldte mig."

Anusha Mariia Furbo,
Management Consultant
& Psykoterapeut.

"Tak for denne vanvittigt dybe og vilde proces! Jeg ELSKER ELSKER ELSKER denne uddannelse! Jeg har lært så meget om mig selv, at det slet ikke er til at forstå. Jeg er så tæt på at være dér hvor jeg ønsker at være i livet, og min motivation bliver bare større og større, fordi der på ELA er blevet taget så kærligt hånd om frygten."

Jeannie Rosalina,
Light Tracker.

 

 

Struktur og indhold.

Strukturen og formen er under opdatering så det passer til Den Nye Tid.

 

Se sidste års program herunder:

Det 12-måneder lange ELA program både starter og slutter med nogle dages undervisning og workshops i fantastiske omgivelser i Algarve, Portugal (du kan deltage online via streaming hvis du ikke har lyst til at rejse). Hver måned (på nær juli og december) består af en enkelt online weekend-workshop, med ugentlige 2-timers sessioner ind imellem. Til kick-off i april har du muligheden for at deltage i et 4-dages retreat i Algarve, med fantastisk gæsteundervisning udover den almindelige undervisning, samt  ekskursioner langs den betagende kystlinje. 

Udover ELA undervisning, vil du automatisk modtage adgang til al øvrig undervisning udbudt af Havanna i løbet af året - heriblandt forløbet "Ny Tids Launch i dit liv og din business", et omfattende step-by-step program der gør det muligt for dig at skabe og tilgå et helt nyt niveau af omsætning, der passer til din energi og dit potentiale. Dette program kan tages i dit eget tempo igennem hele uddannelsen, og efter. 

Vil du se hele programmet? Find det her

Sessioner og workshops består først og fremmest af to dele: 1) Instruerende undervisning med et praktisk og mentalt perspektiv på energetisk lederskab i din business og dit liv, og 2) Energetisk undervisning for dit højere selv og din sjæl, hvorved du får adgang til et balanceret højere perspektiv, og dit højeste potentiale. Undervejs vil du udforske de indre områder, som skaber begrænsninger og blokeringer, og du vil lære at sætte dem fri igennem indre lederskab.

Hovedtemaer der er gennemgående for hele uddannelsen er:

Energi som et af de primære redskaber i din business.

De praktiske og energetiske skabeloner for at drive en successfuld business.

Det autentiske budskab – inspireret salg og energetisk markedsføring.

Drivkræfter, potentiale og manifestering.

Lederskab fra hjertet.

Formål, mission og kald.

Hvad er inkluderet?

 • Energetic Leader Academy – 12 måneders online rejse ind i potentiale, overflod succesfuldt lederskab i Den Nye Tid, med start d. 21. april 2022.

 • Ekstraworkshops og undervisninger med dygtige gæsteundervisere.

 • Ny Tids Launch i dit liv og din business - et omfattende step-by-step program, der gør det muligt for dig at skabe og få adgang til et nyt level af overflod og indtægt, i overensstemmelse med din energi og dit potentiale. Programmet kan tages i dit eget tempo i løbet af ELA, og efterfølgende. 
 • Fri adgang til alle øvrige workshops og forløb udbudt af Havanna igennem året.
 • Tre individuelle og  eksklusive 60-minutters online-sessioner med Havanna i maj, oktober and januar.

 • Tre fysiske workshops i Algarve, Portugal (april & november 2022 + april 2023, alle er valgfri).

 • Materialer, frokost, snacks og drikkevarer under de fysiske workshops.

 • Gavepose med højtvibrerende indhold (udleveres i april 2022)

 • ELA diplom efter fuld deltagelse og energetisk eksamen.

 

Ikke inkluderet:

 • Fly + hotel (hvis du ønsker at deltage i de fysiske events - dog er 5 dages overnatning til kick-off i april inkluderet).

 • Supervisioner (valgfri, men anbefalet)

 • Kernehealing (valgfri, men kraftigt anbefalet)

Økonomi og tilmelding:

Energetic Leader Academy koster EUR 9.500,- med fuld betaling eller 12 månedlige betalinger á EUR 1.000,-

 

Er ELA det rigtige valg for dig?

Den bedste måde at vide det på, er ved at læse den fulde beskrivelse med et åbent hjerte, og mærke ind i de energier der er lagt ind i teksten. Hvis de resonerer til fulde med dig, vil jeg gerne invitere dig til at booke en gratis online Potentiale Session med mig, hvor vi sammen udforsker dit potentiale i ELA.

Vil du høre om uddannelsen med et udefrakommende, energetisk perspektiv, får du her Moderne Shaman Marianne Lanes beskrivelse af dét at modtage undervisning af Havanna på ELA.

Note: Det er vigtigt for mig at det energetiske match imellem studerende og ELA er højt, for at sikre at du har al mulighed for virkelig at drage nytte af programmet. Hvis dette ikke er tilfældet, så er jeg af dén overbevisning, at der er en anden uddannelse eller vej, der kan støtte dig endnu bedre. Er dette tilfældet, vil jeg ikke tilbyde dig en plads på uddannelsen, men i stedet mærke ind i, hvad jeg fornemmer som den bedste vej videre frem. På denne måde får du noget værdifuldt med dig fra sessionen, uanset om du er et højt match til uddannelsen, eller om der findes et bedre match til dig. 

Hvis du tilbydes en plads på ELA, anbefaler jeg at du ikke svarer med det samme, men i stedet tager dig lidt tid til at reflektere og mærke ind i energien inden du træffer din endelige beslutning.

Vi starter 21. april - men der er mulighed for optag frem til d. 1. maj 2022.

Book din personlige online Potentiale Session gratis.

Lad os sammen udforske dit potentiale, dine ønsker og
dit kald.

Om Havanna og baggrunden for ELA

Energetic Leader Academy er resultatet af 6 års intensivt, energetisk arbejde og erfaring, både personligt og igennem arbejdet med hundredevis af klienter, kursister og studerende. 

I november 2020 startede det første hold af Energetiske Ledere på ELA - dengang med titlen Den Spirituelle Verdenslederuddannelse. De er nu færdiguddannede på rejsen, der af mange blev beskrevet som "fuldstændig livsændrende".

Som barn drømte Havanna om at være Indiana Jones når hun blev voksen. Drømmen om at finde skjulte skatte resulterede i gravede huller overalt i haven (hvilket forældrene ikke var specielt glade for), og drømme om eventyr på mystiske destinationer rundt omkring i verden. 

Voksenlivet føltes dog langt fra eventyrligt, mens hun arbejde sig igennem massive barndomstraumer i blinde. Men den intense oplevelse af at navigere igennem lammende frygt, sorg og usikkerhed på egen hånd, var i virkeligheden grundlaget for en anden slags skat: Erfaring, visdom og indsigt ind i alle de lag af den menneskelige eksistens, der afholder os fra at udleve vores liv og fulde potentiale.  

Rejsen har ført til at Havanna i dag arbejder passioneret med fantastiske entreprenører, inspiratorer og changemakers, og støtter deres udfoldelse ind i fuldt potentiale. Fordi verden har brug for funklende, energetiske fyrtårne til at vise vejen ind i Den Nye Tid, som aldrig før. 

Havanna er af dansk oprindelse, men udlever i dag drømmen om energetisk eventyr og udforskning i Algarve, mens hun underviser i energetisk lederskab og udfoldelse af fuldt potentiale til nye Leaders of Tomorrow.

 

Book din personlige online Potentiale Session gratis.

Lad os sammen udforske dit potentiale, dine ønsker og
dit kald.